Aanbod

Bij Voetbal-Entertainment.nl kunt u terecht voor shows, acts, clinics, workshops en events.

Of u nu op zoek bent naar een freestyle voetballer, pannavoetballer of gewoonweg een voetbalattractie wilt boeken; Voetbal-Entertainment heeft zowaar alles in huis om uw voetbal evenement tot een succes te maken. Uiteraard hebben onze artiesten en instructeurs zich ruimschoots bewezen en zijn door Voetbal-Entertainment geselecteerd op professionaliteit, flexibiliteit, betrouwbaarheid en presentatie.

Bekijk hieronder ons aanbod..

bubbelvoetbal spelen in het voetbalstadion

Bubbel Voetbal

Heb je iets te organiseren en ben je op zoek naar een geschikte sportactiviteit? Bubble voetbal is actief, origineel en hilarisch. Wil je een vrijgezellenfeest, personeelsuitje, teamuitje of kinderfeestje op leuken? Dan is Bubble voetbal hier uitstekend geschikt voor! Bubble voetbal boeken?

Meer info
De poolvoetballen liggen klaar om bespeeld te worden

Pool-Soccer

Poolvoetbal hanteert de regels van het poolen in een kroeg. Er is echter een groot verschil; poolvoetbal wordt gespeeld zonder keu en niet met de handen, maar met de voeten. Kies een kleur en probeer al jouw ballen in de gaten te schieten. Durf de uitdaging aan! Poolvoetbal boeken?

Meer info
voetbal trucs leren met Freestyler Josh

Gefeliciteerd Voetbal

Voetbal-Entertainment.nl is uitstekend geschikt voor een kinderfeestje dat de kinderen zich nog lang zullen herinneren. Zo hebben wij bijv. speciale Kids-Bumperz voor bubble voetbal en pedagogisch onderwezen freestyle voetballers en pannaspelers in huis. Voetbalfeestje boeken?

Meer info
voetballer speelt bal door de benen

Pannavoetbal

Niets is mooier dan te spelen tegen de beste straatvoetballers van de wereld. Voetbal-Entertainment kent menig balkunstenaar die bij de top behoren. Als onze pannavoetballer in de voetbalkooi stapt gebeurt er altijd iets magisch. Panna Voetbal boeken?

Meer info
Archery shooter schiet op de speler met de voetbal

Archery Voetbal

Archery Voetbal is een combinatie van pijl en boog schieten en voetbal spelen. Er zijn ongekend veel mogelijkheden bij deze activiteit. Zo wordt o.a. Archery Voetbal gespeeld als het spel; 'capture the flag'. Archery Voetbal onderdeel maken van uw vriendenuitje of vrijgezellenfeest?

Meer info

Voetgolf

Voetgolf is een combinatie van voetbal en golf! Je speelt met een voetbal en loopt, net zoals bij golf, een 18 holes of 9 holes baan. Je schiet de voetbal vanaf de aftrap in de richting van de vlag. Het is de bedoeling om de voetbal in zo min mogelijk schoten in de hole te krijgen. Voetgolf boeken?

Meer info

Voetbal Darten

Voetbal Darten is een combinatie van voetballen en darten. Een voetbalspel waarbij het gaat om precisie. Schiet jouw teamgenoot wel eens een vrije trap erin of denk je zelf wel een aardige traptechniek te hebben? Laat je dan verrassen door deze uitdagende voetbalactiviteit. Voetbal darten boeken?

Meer info

Pannaveld 3 in 1

Dit opblaasbaar Pannaveld biedt veel voetbalplezier. Het pannaveld is opgedeeld in 3 kleinere voetbalveldjes, met elk 2 goaltjes, waardoor maximaal 6 tot 12 spelers tegelijk kunnen voetballen. Dit maakt het Panna 3 velden ideaal om in te zetten bij zowel kleinere als grote activiteiten

Meer info
freestyler-josh-joshua-agteres-freestyle-voetbal

Freestyle Voetbal

Je ziet het letterlijk en figuurlijk overal voorbij schieten; ‘Freestyle voetbal’. Het wordt tegenwoordig steeds bekender: de vetste trucs uitvoeren met een voetbal. Voetbal-Entertainment.nl heeft een groot bestand aan voetbal-artiesten waaronder deze balkunstenaars. Freestyle voetballer boeken?

Meer info
Jongeren van Voetbalvereniging MVV spelen sportactiviteit Olifantenvoetbal

Olifantenvoetbal

Olifantenvoetbal is een hilarische voetbalactiviteit waarbij je zicht wordt verminderd. Bij het spelen van olifantenvoetbal moet je kiezen tussen het kijken naar links of naar rechts. Dacht je goed in voetbal te kunnen zijn, dan kan dit eens even flink tegenvallen.. Olifantenvoetbal boeken?

Meer info
paaltjes voetbal attractie staat klaar

Paaltjes Voetbal

Een echt straatvoetbal spel boeken? Paaltjes Voetbal is een zeer geschikte activiteit voor kinderen en jongeren. Een spel waarbij iedere speler zijn eigen paaltje verdedigd. Gaat je paaltje om dan is de volgende aan de beurt. Leuk, spannend, sportief en uitdagend! Paaltjes Voetbal boeken?

Meer info
voetbowl spelen

Voetbowl

Voetbowl is de sportactiviteit geschikt voor jong en oud. Voetbowl is een combinatie van bowlen en voetbal waarbij dezelfde regels worden gehanteerd als bij het normale bowling spel. Ben je een topper in bowlen met de handen.. Laat nu maar eens zien of het je ook lukt met de voeten! Voetbowl boeken?

Meer info
tafelvoetbal met echte personen spelen kan bij Voetbal Entertainment

Levend Tafelvoetbal

Het ouderwetse tafelvoetbal spel is in een nieuw jasje! Dit Levend Tafelvoetbal-spel is gebaseerd op het tafelvoetbalspel zoals je dit kent in de kantine. Bij deze variant worden er alleen met echte personen gespeeld. Een leuke voetbalactiviteit voor uw sportevenement. Levend Tafelvoetbal boeken?

Meer info
Hoe hard kun jij schieten, check het bij onze schietmeter

Snelheid meter

Ben jij de penalty schieter of vrije trappen nemer van jouw team en dacht je hard te kunnen schieten.. Met onze snelheid meter kun jij meten wat je echte snelheid is. Liever mikken op één van de gaten. Ga je gang! Een leuke activiteit voor jong en oud om eens lekker te kunnen rammen. Snelheid meter boeken?

Meer info

Verenigingen

Organiseer een bijzondere trainingsavond, of zorg voor een sportief teamuitje dat voor een hilarisch geheel zal zorgen. Onze activiteiten zijn uitstekend geschikt voor sportteams, zowel binnen het voetbal als andere sporten. Heb je al een idee of heb je geen idee, vraag onze brochure op!

Meer info

WordPress website door Alderlane Digital Publications