Archery Voetbal

Nieuwe internationale rage; ‘Archery Shoot Out’ nu ook in Nederland! Deze sportieve activiteit staat ook wel bekend als Archery Tag. Bij Voetbal Entertainment spelen we het alleen ietsje anders..

Archery Voetbal, durf jij het aan?

Een super spannende handboog activiteit vol actie en teambuilding. Spannender dan paintball en dat zonder blauwe plekken!

Wat moet je doen bij Archery Voetbal?

Bewapend met een handboog, hoofdmasker en speciaal ontworpen LARP-pijlen (zachte punt) betreed je het speelveld. Bij Shoot Out staan op het speelveld diverse obstakels waarachter jij je goed kunt verschuilen. Schakel als team zoveel mogelijk van je tegenstanders (tijdelijk) uit en misschien lukt het jullie dan als eerst alle doelen bij de tegenstander te elimineren!

Afhankelijk van het aantal deelnemende personen zullen er teams worden gemaakt. De teams krijgen in het speelveld de kleur rood of blauw. Het team dat als eerste de 4 schijven uit het centrale target schiet is de winnaar.

Indien er meer dan 2 teams zijn zullen de teams meerdere keren tegen elkaar spelen zodat aan het eind een finale kan worden gespeeld tussen de twee beste teams.

Archery Voetbal op uw locatie?

Natuurlijk is Archery Voetbal ook te boeken op locatie! Informeer naar de mogelijkheden.

Tijdsduur

Afhankelijk van de groepsgrote duurt Archery Voetbal; 1  tot 1,5  uur.

  • Leeftijd vanaf 12 jaar.
  • Minimaal 10 deelnemers.

Pass ons de bal..

Ook te combineren met Bubble Voetbal en Poolvoetbal. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact ons op door te mailen naar info@voetbal-entertainment.nl of te bellen naar 06-30309798.

WordPress website door Alderlane Digital Publications