Verenigingen

Zoek je naar een bijzondere training voor je sportteam, of ben je op zoek naar een sportief teamuitje dat voor zowel de deelnemers als toeschouwers hilarisch is? Speel één van onze Voetbal Attracties met de rest van je team of een groot deel van de vereniging.

Hilarische training met bubbelvoetbal

Je zorgt met bubbelvoetbal voor verenigingen bijvoorbeeld voor een hilarische training, waarbij het eindelijk is toegestaan om elkaar eens goed omver te gooien. Ruil de vaste trainingsavond een keer in voor deze bijzondere activiteit, of organiseer een uitje om het bubbelvoetbal goed onder de knie te krijgen en het talent in de breedte uit te breiden.

Rokjes Voetbal als sportief teamuitje

Huur Rokjesvoetbal in voor uw voetbalprogramma. De naam Rokjesvoetbal spreekt voor zich. Je speelt met speciale kleding een potje voetbal, maar doordat je de bal niet zo makkelijk kan zien tijdens het dribbelen is het voetballen wat lastig! De rokjes halen het zicht van de bal weg, dus alles gaat wat meer op voetbal-gevoel! Rokjesvoetbal is voor iedereen te spelen en erg leuk als teamuitje.

Lachen met Archery Voetbal

Bewapend met een handboog, hoofdmasker en speciaal ontworpen LARP-pijlen (zachte punt) betreed je het speelveld. Bij Shoot Out staan op het speelveld diverse obstakels waarachter jij je goed kunt verschuilen. Schakel als team zoveel mogelijk van je tegenstanders (tijdelijk) uit en misschien lukt het jullie dan als eerst alle doelen bij de tegenstander te elimineren!

Bouw het voetbalveld om tot een voetgolf parcour

Voetgolf, Boerenvoetgolf, Voetbalgolf of Footgolf… ‘voetballen op een geheel andere wijze beleven’ dát is Voetgolf! De voetgolfbanen van Voetbal-Entertainment.nl worden per locatie op moeilijkheidsgraad ingedeeld; dit geheel afhankelijk van de doelgroep en leeftijdscategorie.

Werk aan teambuilding met Siamees Voetbal

Je hebt het helemaal goed; ‘Siamees Voetbal’. De naam is al grappig, wacht maar totdat je het speelt. Je lacht je de ballen uit de Siamese voetbalbroek. Met 10 personen in 5 Siamese voetbalbroeken en tegelijkertijd voetballen. Kan dat? Jazeker! Je gaat met 2 personen in één voetbalbroek en hoppakee, voetballen maar!

Een techniektraining met Smartgoals

Wellicht heb je er al van gehoord of heb je het al eens zien voorbij komen op de velden van jouw vereniging; “SmartGoals”. De SmartGoal werkt als volgt; je scoort in de SmartGoal waar het licht van brandt. Dit kan door er doorheen te schieten, rennen, dribbelen, rolstoelen, etc. Nadat er gescoord is zal een ander poortje oplichten waar je weer zo snel mogelijk wil scoren. Dit verrassingseffect creëert een voortdurende uitdaging voor elk niveau in verschillende type oefeningen. Het zorgt ervoor dat bewegen dynamisch en speelser wordt en dat je een gevoel van succes beleeft bij elke score. Een fantastische activiteit voor zowel jonge deelnemers als oudere.

Speel eens wat anders; Levend Tafelvoetbal

Vorm een team van 5 spelers, 1 keeper, 2 verdedigers en 2 aanvallers. Zorg ervoor dat jouw team de meeste doelpunten scoort! Hierbij is een goede samenwerking natuurlijk belangrijk. Het Levend tafelvoetbal is een uitdagend en leuk voetbalspel voor jong en oud.

Hilarisch voetballen met Olifantenvoetbal

Olifantenvoetbal is een hilarische sportactiviteit waarbij men voetbalt met een handicap. Je kunt namelijk kijken met maar één kant van het gezicht. Doordat er wordt gespeeld met speciale oogkokers wordt het zicht gesplitst tussen links en rechts. Hierdoor kan de slechtste voetballer ineens de beste voetballer zijn. Het is een voetbalspel waarbij je uitgedaagd word om naast te voetballen, goed na te denken en snel keuzes te maken. Een unieke sportactiviteit waarbij veel wordt gelachen en oprecht plezier beleefd.

Pass ons de bal..

Eén of meerdere activiteiten opnemen in uw verenigingsprogramma? Neem vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar info@voetbal-entertainment.nl of te bellen op 06-52212575.

WordPress website door Alderlane Digital Publications