Paaltjes Voetbal

Winner stays on!

Paaltjes Voetbal is een moderne variant van het bekende flessenvoetbal. Terwijl je jouw paaltje verdedigt probeer je elke kans te grijpen om de paaltjes van je tegenstanders om te schieten. Wanneer jouw paaltje omgeschoten is, maak je plaats voor een andere voetbalspeler. ‘Winner stays on’! Doe je uiterste best om niet zelf je eigen paaltje omver te lopen, dat betekent namelijk ook een exit.

De mooiste voetbalbewegingen en skills worden er uitgegooid tijdens Paaltjes Voetbal. De ultieme uitdaging voor de voetballende deelnemers is natuurlijk om de bal door de benen te spelen; Panna!! Afhankelijk van leeftijd en niveau kan het spel toegevoegd worden met één belangrijke regel; Panna is exit!

Uit ervaring kunnen wij zeggen dat dit spel altijd met respect en sportiviteit voor zowel spelers als omstaanders gespeeld wordt en erg in trek is onder kinderen en jongeren.

Pass ons de bal..

Het ultieme straatvoetbalspel; Paaltjes voetbal boeken met een pannaspeler? Dat kan natuurlijk! Neem vrijblijvend contact op door te mailen naar info@voetbal-entertainment.nl of te bellen naar 06-52212575.

WordPress website door Alderlane Digital Publications