Freestyle Voetbal

Freestyle voetbalshow

Met een freestyle voetbal show maak je de juiste keuze om je doelgroep een onvergetelijk moment te geven. Een Freestyle voetbal show zal zeer zeker de aandacht trekken en is een echte publiekstrekker. Bij Voetbal Entertainment ben je aan het juiste adres om de beste freestyle voetballers in te schakelen voor uw sportprogramma.

Duur: 10 min.
Kosten: Op aanvraag

Freestyle voetbalclinic

Naast het boeken van een freestyle voetbal show kun je ook kiezen voor een freestyle voetbalclinic.
De freestyle voetbalclinics zijn gericht op zowel het veld- als het straatvoetbal. Bij Voetbal Entertainment passen we ons aan onze doelgroep aan en proberen we doormiddel van interactie een onvergetelijke voetbalclinic te verzorgen.

Freestyle Voetbal; het wordt tegenwoordig steeds bekender: De vetste trucs uitvoeren met een voetbal. In de workshop van onze balkunstenaar word je meegenomen in de wereld van freestyle voetbal. Of je nou geen één truc kunt of al wel een aantal, deze clinic is voor iedereen een uitdaging. De freestyle voetbalclinic is het meest geschikt voor de leeftijd 6 – 20 jaar.

Duur: 60 min.
Kosten: Op aanvraag

Freestyle voetbal speech

Een inspirerende speech of presentatie ligt binnen handbereik. Een interactieve presentatie over talenten, een aanvulling op een thema of mystery guest tijdens een sportief programma. Door middel van interactie, expressie en creativiteit zijn wij graag deel van een programma waarin wij onze deelnemers mogen motiveren om letterlijk en figuurlijk in beweging te komen.

Duur: 30 min.
Kosten: Op aanvraag

Pass ons de bal..

Een freestyle voetballer in uw programma opnemen? Neem vrijblijvend contact op door te mailen naar info@voetbal-entertainment.nl of te bellen op 06-52212575.

WordPress website door Alderlane Digital Publications