Gefeliciteerd Voetbal

Wil je een gaaf kinderfeestje organiseren, waar een ieder het nog lang over zal hebben? Bij Voetbal Entertainment kun je veschillende kanten uit. Een feestje met Bubble voetbal, Freestyle Voetbal, Pannavoetbal of andere attracties. Kies maar..

Bubbelvoetbal voor de ultieme gezelligheid

Kies voor Bubble voetbal, een rage overgewaaid vanuit Scandinavië. Jullie trekken stuk voor stuk een dik pak in de vorm van een grote bubbelbal aan, om het tegen elkaar op te nemen en voor de winst te strijden.

Bubbelvoetbal zorgt voor de ultieme gezelligheid, door een hilarisch spel te bieden waarin een ieder flink tekeer kan gaan. De ballen zijn oersterk en daarom goed geschikt voor een kinderfeestje, waarin een ieder zijn of haar volledige energie in de strijd gooit. Tijdens een kinderfeestje met bubbelvoetbal hebben de kinderen enorm veel plezier, terwijl ook de toeschouwers zich uitstekend vermaken.

Het bijzondere van bubble voetbal als kinderfeestje? De kinderen kunnen elkaar ongestoord omver gooien, dit doet dankzij de stevige pakken totaal geen pijn. Bovendien kunnen ze naast bubble voetbal een aantal andere Bubble Games spelen, in de speciale bubbelpakken voor kinderen. De pakken bieden meer bewegingsvrijheid, waardoor de bubbelspellen geschikt zijn voor kinderen vanaf 5 jaar. Uiteraard kunnen ook de niet-voetballers deelnemen, zowel bubbelvoetbal als de andere spellen zijn voor alle kinderen geschikt.

Wat krijg de jarige voor geschoteld?
– Een voetbalcadeau (verrassing)
– Begeleiding Bubble Voetbal
– Sportieve Bubble Voetbal spelonderdelen

Waar?
Dit is geheel in te vullen naar uw wensen. Bij u in de achtertuin of op het voetbalveld bij de plaatselijke vereniging.

Duur: 60 min.
Kosten: Op aanvraag.

Freestyle Voetbal Kinderfeestje

Voor kinderen is het één van de leukste dagen in het jaar. Het verjaardagsfeestje waarbij ze al hun vriendjes en vriendinnetjes uit mogen nodigen. Dus weet u niet welk verjaardagsfeestje u dit jaar weer voor uw kind moet verzinnen? Bent u op zoek naar een passend of origineel kinderfeestje? Dan is dit kinderfeestje freestyle voetbal de uitkomst. Behalve voor kinderfeestjes, is dit ook een ideaal teamuitje en een leuk alternatief voor voetbalverenigingen bij afgelastingen tijdens het voetbalseizoen.

Wat krijg de jarige voor geschoteld?

– Een voetbalcadeau (verrassing)
– Demonstratie freestyle voetbal
– Freestyle voetbalclinic
– Sportieve voetbal- en spelonderdelen

Waar?

Dit is geheel in te vullen naar uw wensen. Bij u in de achtertuin, op het voetbalveld of op het pannapleintje dichtbij huis.

Duur: 90 min.
Kosten: Op aanvraag.

Pass ons de bal..

Heeft u zelf ideeën over de invulling, laat het ons weten! Wist u dat u zelfs de wereldkampioen in pannavoetbal bij ons kunt boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar info@voetbal-entertainment.nl of te bellen op 06-30309798.

 

WordPress website door Alderlane Digital Publications