Snelheidmeter

Lekker hard schieten!

Wie schiet het snelst? Neem jij de vrije trappen bij jouw team of vind je dat jij dat zou moeten zijn? Of vind je het gewoon leuk om er is even lekker op los te kunnen rammen? Dan is onze snelheidmeter de perfecte voetbalattractie.

Onze snelheidmeter is niet alleen in te zetten bij voetbal, maar ook bij andere sporten. Wil je weten hoe hard je service is bij tennis? Weten hoe hard je de bal kunt gooien bij honkbal? Huur een snelheidmeter! Zorg ervoor dat de snelheidmeter geplaatst wordt op een plek waar hij zeker weten niet geraakt zal worden. Maar denk er wel aan dat het scherm goed zichtbaar is voor de speler, dat maakt het natuurlijk extra spannend. Bij onze snelheidmeter zit een oplbaasbaar doel inbegrepen. Dit zorgt voor de aantrekkelijkheid van de attractie en waarborgt daarnaast ook de veiligheid.

Pass ons de bal..

Ziet u een mogelijkheid om de snelheidmeter toe te voegen als onderdeel van uw evenement? Neem vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar info@voetbal-entertainment.nl of te bellen naar 06-30309798.

WordPress website door Alderlane Digital Publications